Nieuws
Absolute hoogtepunten van Cultureel Festival

Vlietnieuws vroeg aan fotografen Charles Groeneveld, Ot Douwes  en Ap de Heus om de in hun ogen absolute hoogtepunten van het Cultureel Festival vast te leggen en om deze keuze te motiveren. Charles koos voor de foto van Dockter and the Biggs:  ,,Die band heeft een fenomenale afsluiting verzorgd van internationaal allure.” Collega Ot koos voor een plaat waarop organisator Ab Smit op de foto ging met de PR-vrouw Rian van het Voorburgs Opera Koor. ,,Alle complimenten voor Ab. Hij was de hele dag druk om een mooi cultureel evenement weer te laten slagen.” En Ap de Heus liet zijn keuze vallen op de bezoekers ,,omdat die mensen hebben genoten van dit geslaagde festival.” (foto’s Charles Groeneveld, Ot Douwes en Ap de Heus)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter