Nieuws
Angelique Schippers blij en verdrietig tegelijk

Talentenjachtmotor Angelique Schippers die onlangs haar accordeon kwijt raakte is blij en verdrietig tegelijk: ,,Het verlies van mijn accordeon is overkoombaar, ik ben erg blij met alle steun van jullie en oprecht blij met mijn nieuwe tweedehandse accordeon. Is ze niet een grand old lady? Nu heb ik de rust om mijn mooie Fisart te – blijven – zoeken. Ik ben verdrietig om het verlies van mijn geliefde regisseur Jan Oomen. Vanmorgen is hij rustig overleden. Toch moet ik ook hier door. Samen met Kees Deenik gaan we de laatste hand leggen aan de voorstelling Aletta Jacobs, viering 100 jaar Kiesrecht. Wat gaat dat een mooie voorstelling worden voor de bovenbouw van basisscholen en voor wie weet nog meer. Een ode aan mijn regisseur, een ode aan het leven om ondanks of juist dankzij tegenslag door te zetten en te willen groeien. Jan, rust zacht, ik zal mijn uiterste best doen.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter