Nieuws
Buschauffeur maakt stop bij politiebureau

Een buschauffeur van Connexxion koos gistermorgen voor een speciale bushalte, namelijk het politiebureau Leidschendam-Voorburg. De man kon de hulp van de sterke arm goed gebruiken. In Leidschendam waren er twee jongens in zijn bus gestapt, die vervolgens voor overlast zorgden. Hij sprak de jongens hierop aan, maar helaas had dit niet het gewenste effect. De jongens gingen door met hun baldadige gedrag. Hierop besloot de buschauffeur langs het bureau te rijden, waar hij via de intercom om hulp vroeg. Agenten hebben  de jongens uit de bus gehaald en meegenomen in het politiebureau. Na een bekeuring en een gesprek met de wijkagent heeft het tweetal  het bureau verlaten en konden zij hun weg met de benenwagen vervolgen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter