Nieuws
U zegt het maar: ‘VVD laat niets in het midden’

Bij de VVD is de bijdrage van Eduard op Vlietnieuws van gisteren (U zegt het maar: Speelt duurzaamheid echt een rol bij VVD?) opgevallen. De manager van de VVD-campagne voor de gemeenteraadsverkiezing van 21 maart, Ole Heil, levert de volgende reactie: ,,Met interesse heb ik de bijdrage van Eduard gelezen. Het is uiteraard prima dat mensen het oneens zijn en daarbij grote woorden gebruiken, daarvoor zitten we in de politiek, maar we hechten wel aan juiste berichtgeving. Eduard schrijft: ‘De VVD pleit voor 1 container die wekelijks geleegd wordt, of daar de voorwaarde aan vast zit dat de afvalverwerker dan wel het afval scheidt, laat de VVD in het midden.’ Even verderop neemt hij zelfs het woord ‘kiezersbedrog’ in de pen. Graag wijs ik op de betreffende passage in ons verkiezingsprogramma:Daarom kiezen we voor een eenvoudig afvalsysteem met hoge service en lage kosten. Groen en restafval worden elke week opgehaald. We willen niet dat bewoners door de wijk moeten slepen met vuilniszakken. In het bijzonder voor ouderen en mensen met een beperking is dit onnodig belastend. […] De landelijk afgesproken norm voor gescheiden afval willen we halen door de afvalverwerker te laten scheiden. Die kan het efficiënter en goedkoper. En dan hoeven we geen eigen afvalscheidingsstation in te richten in de keuken of op het balkon’. Je ziet duidelijk dat de VVD helemaal niets in het midden laat en zelfs heel duidelijk is.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter