Nieuws
GBLV-lijsttrekker ‘wollig’ helder

GBLV staat naar eigen zeggen voor heldere politiek en een duidelijk lokaal geluid. Afgelopen zaterdag was GBLV-lijsttrekker Hans Peter Klazenga met zijn collega-GBLV’ers onder andere in het Huygenskwartier Voorburg om campagne te voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Een mooie gelegenheid om ook even langs te gaan bij de lokale onderneemster Thera Roeleven van handwerkspeciaalzaak ‘Wollig’. Op bestelling was daar (bij uitzondering) een wollen, gele GBLV-leiderstrui gemaakt. De grootste coalitiepartij wil nog voor de stembusgang huis aan huis aan verkiezingskrant laten bezorgen. Op 20 maart, de dag voor de gemeenteraadsverkiezing, is er een ‘meet and greet’ voorzien met kandidaat-gemeenteraadsleden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter