Nieuws
Nieuwe bedrijfssponsor voor Huygens’ Hofwijck

Huygens’ Hofwijck is onlangs gestart met een campagne om ondernemers te werven die de activiteiten van de buitenplaats van Constantijn en Christiaan Huygens willen steunen. Nu werd tijdens een feestelijke bijeenkomst op Hofwijck de  sponsorovereenkomst getekend met Van der Feltz advocaten, een Haags advocatenkantoor. De samenwerking is aangegaan voor een periode van vijf jaar.

Van der Feltz advocaten zal jaarlijks een bijdrage van € 8.000 doneren. Daarnaast zal het kantoor enkele malen per jaar de vergaderfaciliteiten van Hofwijck huren. Om de relatie tussen Hofwijck en het kantoor ook op het persoonlijke vlak te bestendigen, zullen de medewerkers van Van der Feltz éénmaal per jaar een dag vrijwilligerswerk verrichten op de buitenplaats, samen met de vrijwilligers van Hofwijck.

De keuze waaraan de bijdrage voor 2018 te besteden is al gemaakt. Peter van der Ploeg, directeur van Hofwijck: ,,Enkele jaren geleden publiceerden we ons nieuwe Hofwijckboek. Daarvan willen we graag een Engelstalige editie maken, daar is veel vraag naar. De bijdrage voor 2018 geeft ons voldoende zekerheid om dit project te kunnen starten.”

Op de foto van links naar rechts Jacques Sluysmans en Marc Houweling (partners Van der Feltz advocaten) en Peter van der Ploeg. (Foto: Charles Groeneveld)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter