Nieuws
Politici gezellig aan de slag

Op de zaterdag van NLdoet hebben de plaatselijke kandidaten van de ChristenUnie-SGP ook meegedaan aan de vrijwilligersactie NLdoet. Met Tweede Kamerlid Eppo Bruins in hun midden hebben ze pannenkoeken gebakken en een leuk gezelschapsspel gedaan met bewoners van Julianahof, een huis van Stichting Philadelphia Zorg in Leidschendam. NLdoet is een mooie gelegenheid om kennis te maken op een plek waar behoefte is aan vrijwilligers. Zo ontdek je hoe leuk het kan zijn om een helpende hand te bieden en andere vrijwilligers te ontlasten. Dat is ook precies de kern van het speerpunt ‘Samen oog voor elkaar’ van de ChristenUnie-SGP voor de komende gemeenteraadsperiode. Want, zoals Tweede Kamerlid Eppo Bruins treffend zei: ,,Vele handen maken licht vrijwilligerswerk.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter