Activiteiten
Verenigingen dolblij met donaties Rabobank

Dezer dagen werd in het Cars Jeans Stadion (ADO Den-Haag) de feestelijke uitreiking van de cheques van de Rabobank Regio Den Haag ClubKasCampagne georganiseerd. Met deze actie draagt Rabobank Regio Den Haag het lokale verenigingsleven een warm hart toe. De bank stelde daarom een deel van de winst beschikbaar voor de ClubKasCampagne.

In Leidschendam-Voorburg vond een ware geldregen plaats. De volgende verenigingen ontvingen een cheque van de bank: CobraNova basketbal (465 euro), Damzwabbers (790 euro), VEO (760 euro), Bibliotheek aan de Vliet (2005 euro), EHC (765 euro), Leidschendamse speeltuin vereniging (1375 euro), Hubertus Brandaan scouting (1075 euro), Satoko Kitahara scouting (670 euro), Stompcity Music (465 euro), VVV (480 euro), Vlietzeilers (465 euro), SEV (1035 euro), RKAVV (1065 euro), VCC (535 euro), AV Sparta (605 euro) en VRC (600 euro).

,,We zijn hier superblij mee! We gaan het geld gebruiken om de onmisbare extra kano’s aan te schaffen voor onze snel groeiende Waterscouts-speltak”, vertelt de trotse voorzitter Evelien Beguin van scouting Hubertus Brandaan. ,,Het is fantastisch om te ervaren dat zoveel klanten en leden van de Rabobank op ons gestemd hebben. Geweldig.”

Leon de la Croix is van kinds af aan verbonden aan de Leidschendam-Voorbugse vereniging. ,,Scouting Hubertus-Brandaan is een florerende vereniging voor kinderen vanaf vier jaar oud en heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten, afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Hubertus-Brandaan is een eigentijdse vereniging met een breed scala aan indoor- en outdooractiviteiten. In het park, op het water en rondom ons mooie clubgebouw. Onze groep is gehuisvest in een prachtig pand langs de Vliet, aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Een uitstekende uitvalsbasis voor alle activiteiten.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter