Activiteiten
Anjerconcert met Koninklijke Militaire Kapel

Ter ere van de tiende Veteranendag in de gemeente Leidschendam-Voorburg organiseert het veteranencomité een speciaal Anjerconcert met de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’. Dit is op zaterdag 2 juni van 19.30 tot 21.30 uur in de Koningkerk aan de Bruijnings Ingenhoeslaan 4 in Voorburg. Het concert is voor alle veteranen en inwoners van Leidschendam-Voorburg. Op het programma staan, originele blaasmuziek, filmmuziek en popnummers die een binding hebben met veteranen of de landmacht. Het concert is gratis. Voor niet-veteranen is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Deze kaarten kunnen vanaf woensdagmiddag 16 mei worden afgehaald op werkdagen van 10:00 tot 17:00 bij de balie in het Raadhuis, Raadhuisplein Leidschendam.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter