Nieuws
Bouwactiviteiten bij Forum Sport

Op sportpark ’t Loo in Voorburg, thuishaven van Forum Sport, wordt gewerkt aan een nieuw kinderdagverblijf van kindercentrum Ziezoo. Aan de kant van de Prins Bernhardlaan zijn links van de hoofdingang een aantal prefab portocabbins het terrein op getakeld. Zij worden daar aaneen gevoegd tot nieuw kinderdagverblijf. Dat moet op 1 september open gaan. Ziezoo zit al bij Forum Sport in. Men maakt gebruik van ruimten in het clubgebouw voor de buitenschoolse opvang van kinderen jonger dan dertien jaar. Het gaat vooral om kinderen van basisschool De Vijverhof. Op de nieuwe plek voor Ziezoo stonden al containers van Forum Sport. Die werden vooral voor opslag gebruikt. Vorig jaar verdwenen die. Met het eigen onderkomen voor Ziezoo krijgt Forum Sport meer ruimte in het clubgebouw. Recent werd daar al een nieuwe glazen pui in gezet en werd het dak aangepakt. De idee er een etage op te zetten is inmiddels van tafel.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter