Nieuws
De burgemeester opent

Burgemeester Klaas Tigelaar opent vandaag het gebouw DE UNI en hiermee ook de nieuwe vestiging van YOEP aan de Jacob van den Eyndenstraat 73 in Voorburg. In het gebouw DE UNI, het voormalig Unicefkantoor,  bevindt zich een ruime combinatie van JGGZ en JGZ-organisaties. In 2016 is YOEP gestart met de levering van Jeugdhulp in de regio Haaglanden.

YOEP is een kinder- en jeugdpsychiatrische praktijk met vestigingen in Warmond en Voorburg. YOEP is gespecialiseerd in de verbinding tussen JGGZ en Onderwijs. Kinderen tot 18 jaar kunnen verwezen worden door het wijkteam of JGT of door de huisarts. Als er zorgen zijn over de ontwikkeling van een kind biedt YOEP passende zorg. Ouders, leerkrachten en het netwerk rondom het kind worden hierbij zo nodig ingeschakeld.

Woensdag opende de burgemeester officieel de vestiging van Zein International Childcare. Dat gebeurde in het monumentale pand Huis de Werve. Na een verbouwing opende Zein International Childcare begin maart de deuren voor de eerste kinderen van expats.

Burgemeester Tigelaar: ,,Steeds meer internationals en hoogopgeleiden vinden hun weg naar Leidschendam- Voorburg. Dit is niet alleen goed voor de diversiteit binnen de gemeente, maar ook voor onze economie. Om ook voor hen een prettig vestigingsklimaat te creëren zodat ze hier blijven wonen, is het belangrijk dat er voldoende voorzieningen beschikbaar zijn, waaronder ook kinderopvang met een sterk internationaal karakter. Daarom juichen we het als gemeente toe dat Zein hier een vestiging heeft geopend.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter