Nieuws
Prijzen filmactie ‘Sport is voor Iedereen!’ uitgereikt

Sport en Welzijn (SenW) organiseerde in april een bijzondere Instagram filmwedstrijd. Deze was bedoeld voor alle spelers en speelsters van sportverenigingen in de gemeente Leidschendam-Voorburg met als doel: vergroting van de LHBT-acceptatie binnen de verenigingen. Tien sportverenigingen hadden hun leden opgeroepen om een filmpje te maken waarin op een aansprekende manier werd overgebracht dat sport voor iedereen is, ongeacht leeftijd, geaardheid, afkomst en religie. Onder leiding van wethouder Bianca Bremer heeft nu bij hockeyvereniging Cartouche de prijsuitreiking plaatsgevonden. De leukste filmpjes werden gemaakt door teams van Westvliet Judo (1e prijs), Cartouche meisjes C6 (2e prijs), Cartouche meisjes C7 (3e prijs) en tafeltennisvereniging VVV (4e prijs). De winnende filmpjes zijn te bewonderen op Instagram met de hashtag #sportisvooriedereen

 

 

D 

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter