Activiteiten
U zegt het maar: Steun Marjan bij Samenloop voor Hoop

Een oproep van HMC Zorg: ,,Wil jij 26 mei samen met Marjan meedoen met de 24-uurs KWF wandelestafette de SamenLoop voor Hoop Haaglanden? Marjan heeft dikke darmkanker en heeft twee weken geleden in ons ziekenhuis een radiofrequentie ablatie (RFA) behandeling ondergaan. Ze voelt zich weer fit en heeft zich spontaan aangemeld om als HMC-team mee te doen aan dit evenement tegen kanker in Voorburg.” Marjan: ,,Loop met mij mee of deel dit bericht. Met minimaal 20 mensen heb ik al een team.”Aanmelden kan via deze link: https://bit.ly/2rQKudY Je kunt Marjan woensdag 23 mei tussen 14.00 – 17.00 ontmoeten op het Informatieplein Oncologie in HMC Antoniushove. Bij haar kun je dan ook een ‘wenszak’ kopen. Deze worden met een brandend lichtje langs het parcours gezet.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter