Activiteiten
Vol spanning uitkijken naar opening zomerexpositie

Peter van der Ploeg, Karlien Ritter en Femke Overdijk kunnen bijna niet wachten tot het donderdag 21 juni is. Dan immers zien de directeur, het hoofd museale zaken en de conservator van de musea Swaensteyn en Huygens’ Hofwijck alle genodigden voor de opening van de zomerexpositie. En nog spannender is de vraag hoeveel publiek daar de komende maanden op af komt. Gedurende twee maanden immers is het beeldhouwkunst wat de klok slaat in het historische centrum van Voorburg. In Museum Swaensteyn tonen negen kunstenaars recent werk, in de tuin en het huis  van Huygens’ Hofwijck plaatst beeldhouwer Eppe de Haan zijn monumentale marmeren beelden. Daarnaast voert een nieuwe wandelroute langs de beeldhouwkunst in het Huygenskwartier Voorburg en Park Vreugd en Rust.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter