Nieuws
ADO Den Haag stapt over op geldloos betalen

Met ingang van het komende seizoen kunnen stadionbezoekers van ADO hun consumpties afrekenen met de ADO Den Haag Betaalkaart. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van veel fans en sponsoren in vervulling. Er komt daarmee een eind aan de horecamunten. Groot voordeel is dat de rijen bij de cateringpunten kleiner worden en afrekenen sneller en eenvoudiger wordt.

Seizoenkaarthouders én sponsoren die verlengd hebben, ontvangen een introductietegoed om op kosten van de club hun eerste consumpties te nuttigen. De ADO Den Haag Betaalkaart zal bij hen medio juli vanzelf op de deurmat vallen. Nieuwe Seizoenkaarthouders die het horecategoed als welkomstcadeau hebben gekozen zullen de pas ook medio juli opgestuurd krijgen.

Fans en zakelijke klanten die de thuiswedstrijden incidenteel bezoeken kunnen de ADO Den Haag Betaalkaart gratis ophalen bij de servicepunten in het stadion en deze direct opwaarderen. Het saldo is geldig tot twaalf maanden na de laatste betaling of opwaardering, maar kan met een kleine administratievergoeding na de wedstrijd ook weer teruggestort worden op de eigen rekening.

De ADO Den Haag Betaalkaart kan eenvoudig online opgewaardeerd worden. Op wedstrijddagen kan de ADO Den Haag Betaalkaart ook middels een contante betaling of pintransactie worden opgewaardeerd bij één van de servicepunten in het stadion. De horecamunten kunnen nog bij de eerste drie volgende competitiewedstrijden worden gebruikt. Na de derde competitiewedstrijd verliezen de munten hun waarde.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter