Nieuws
Rituals Premium Store in Mall of the Netherlands

Unibail-Rodamco, eigenaar van winkelcentrum Leidsenhage, heeft met Rituals een nieuw huurcontract afgesloten voor een Rituals Premium Store. De nieuwe winkel wordt twee keer zo groot als de huidige winkel en zal voorzien zijn van een zithoek en meerdere watereilanden waar klanten in alle rust de Rituals producten kunnen ervaren met een kopje Rituals thee en een handmassage. Van het Rituals Premium concept worden naar verwachting slechts 10 winkels geopend in Nederland. In Mall of the Netherlands – het nieuwe Leidsenhage – zal de nieuwe winkel gevestigd worden in een hoekpand met een gevel van 7,5 m hoog. Het desbetreffende deel van het winkelcentrum zal in 2020 worden geopend.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter