Nieuws
VRC heeft vergunningen binnen

Rugbyclub VRC kan starten aan De Star in Leidschendam. De gemeente heeft vergunning verleend voor gebruik van het grasveld als rugbyveld, het plaatsen van een clubgebouw, acht lichtmasten, ballenvangers en hekwerken voor de duur van maximaal twee jaar. VRC heeft ook een vergunning voor horeca-activiteiten ontvangen. Eind vorig jaar maakte de gemeenteraad de weg vrij voor de vestiging van VRC aan De Star. Daar is weliswaar sociale woningbouw voorzien, maar die wordt voorlopig niet gerealiseerd. Mocht die woningbouw er toch komen dan heeft de coalitie VVD, CDA, PvdA en ChristenUnie-SGP zich verplicht voor de club een vaste locatie te zoeken. Nu traint en speelt VRC deels op de Groene Zoom bij Voorburg en deels in Den Haag. De club heeft inmiddels een oude bouwkeet op de kop getikt die gaat dienen als clubgebouw. Die wordt nu uit elkaar gehaald en in containers geborgen om aan De Star heropgebouwd te worden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter