Nieuws
Hoogste gemeenteambtenaar vertrekt
Gemeentesecretaris André Huykman (50) treedt per 1 september in dienst van de gemeente Zoetermeer als gemeentesecretaris/algemeen directeur. Hij werkt sinds 2009 bij de gemeente Leidschendam-Voorburg. Eerst als concerndirecteur en vanaf 2014 als gemeentesecretaris/algemeen directeur.
B&W hebben veel waardering voor André Huykman. ,,André heeft de afgelopen vier jaar met zijn passie en bevlogenheid onze organisatie klantgerichter gemaakt. Hij heeft de dienstverlening aan onze inwoners daarbij écht centraal gezet. Er is veel geïnvesteerd in klantgericht werken en het faciliteren en ondersteunen van initiatieven vanuit inwoners”, aldus wethouder Nadine Stemerdink. ,,Het college is trots dat André deze mooie stap zet, en wenst hem veel succes en plezier in zijn nieuwe functie.”
Huykman volgt in Zoetermeer Hennie Koek op die secretaris is geworden van Gedeputeerde Staten in Zuid-Holland. Voordat Huykman in Leidschendam-Voorburg ging werken was hij actief bij de gemeenten Dordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Gouda. B&W willen snel een waarnemer voor Huykman aanstellen
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter