Nieuws
Randstadrail tot station Laan van NOI

De Randstadrail-trams 3  en 4 zullen vanaf zaterdag 14 juli tot en met 31 juli komende uit Zoetermeer het station Den Haag Laan van Nieuw Oost Indië als eindpunt hebben. Hier moeten reizigers uitstappen en naar de Anna van Hannoverstraat lopen. Daar vertrekken andere tramstellen naar Den Haag CS en verder. Zij rijden via de Laan van Nieuw Oost Indië en de Juliana van Stolberglaan. Reizigers naar Zoetermeer moeten hetzelfde doen in omgekeerde richting. Reden: er wordt gewerkt aan de sporen bij halte Beatrixkwartier. Overigens gebruiken lijn 3 en 4 tijdens dezelfde periode ook de Haagse tramtunnel onder de Grote Marktstraat niet. Hier worden de sporen vernieuwd. De trams rijden bovengronds een omleidingsroute. Dat geldt overigens ook voor tramlijnen 2 en 6 die beiden Leidschendam-Voorburg aandoen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter