Nieuws
Nog meer verweesde borden

Op de J.S. Bachlaan in Leidschendam staat, rijdende vanaf de Heuvelweg richting Damlaan, al enige tijd een bord dat betekent ‘einde alle verboden’. Met andere woorden: de weggebruiker kan hier zijn gang gaan en verworden tot wegpiraat.

In de dr. van der Stamstraat, eveneens in Leidschendam, is ook een opvallende constructie aan verkeersborden te vinden: een driehoeksbord dat aangeeft dat er gewerkt wordt (hetgeen niet het geval is) gecombineerd met de aanduiding dat de maximum snelheid 30 kilometer per uur is. En dat in een zone waarvoor die maximum snelheid al geldt.

En dan is er nog die van het fietspad dat geen fietspad is maar de stoep – waarop zoals bekend niet gefietst mag worden – en de doorgang ook nog eens versperd wordt door fietsenrekken die de gemeente er heeft laten plaatsen. Te vinden op de parkeerplaats (!) aan de Sint Mauritslaan, hoek Mgr. van Steelaan. Ontdekt u ook een wees- of vreemd verkeersbord, meldt het aan Vlietnieuws. Graag een foto bijvoegen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter