Activiteiten
Oude Voorburgse rockers spelen op Kijkduin

De Voorburgse band Greenhouse staat morgen, zondag 12 augustus, op het podium van de Boulevard of Golden Music. De aanvang van het evenement op de boulevard van Kijkduin is 14.30 uur. Greenhouse bestaat uit een aantal bekende Voorburgse musici. De naam van de band werd bedacht door de te vroeg overleden drummer Ton van der Kleij, van Earth & Fire en is een verwijzing naar het bekende Voorburgse groene huisje bij de sportvelden van Westvliet. Daar komen en kwamen veel bands samen om te repeteren.

Rob Wezepoel en John Karelse zijn bekende mannen uit de Voorburgse muziekscène. Ze kwamen een aantal jaren geleden met een aantal andere muzikanten bijeen om te repeteren voor de muziekreünie ‘Voorburg 60 ‘ Ook toetsenist Peter Seilberger is een bekende naam. In de jaren zestig en zeventig van vorige eeuw zat hij in  bekende bands zoals de Tee Set, Jupiter en Big Wheel. Drummer Fred van Starrenburg zat begin jaren zestig nog in de voorloper van Sandy Coast, dat begon als skifflegroep. Met Fabiënne Dallau heeft de band een uitstekende zangeres in haar midden. Fabiënne studeerde in 2009 af aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Ook haalde ze de halve finale van het talentenprogramma ‘Hollands Got Talent’ in 2011.

Het optreden van Greenhouse op Kijkduin wordt een groot feest van muzikale herkenning. Veelal sixties en seventies-repertoire met uitstapjes naar latere jaren. Met toewijding, plezier en veel enthousiasme is er gearrangeerd en geschaafd aan het repertoire van de band. Ze spelen nummers van ondermeer Joe Cocker, Santana, Humble Pie, Badfinger, Jeff Healey, Foreigner, Robert Palmer, Spencer Davis en The Beatles. Onderga de muzikale passie van deze vijf zeer bevlogen muzikanten. Ook de formatie Aquarium zal deze middag een optreden doen. Toegang en parkeren zijn gratis. Het evenement duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter