Nieuws
Afscheid twee bestuursleden Platform Gehandicapten

In de Blauwe Tram te Leidschendam is feestelijk afscheid genomen van de bestuursleden Carine Schaap en Cor den Hoed van het Platform Gehandicapten. Wethouder Juliette Bouw memoreerde dat Carine 24 jaar bestuurslid is geweest en al 6 jaar geleden een Koninklijke onderscheiding heeft gekregen voor haar baanbrekend werk voor het Platform Gehandicapten. Op 15 juni heeft de officiële bestuursoverdracht al plaatsgevonden. Het bestuur wordt nu gevormd door  de nieuwe voorzitter Hanneke Dominicus (tevens fractievertegenwoordiger GroenLinks in de gemeenteraad), penningmeester Will Kranenburg en secretaris Willem Bertels. In een dankwoord roemde Carine de goede samenwerking met Cor den Hoed en de overige vrijwilligers. (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter