Nieuws
Servicecentrum minder vaak open

Het Servicecentrum van de gemeente, Koningin Wilhelminalaan 2 in Leidschendam, zal in de toekomst minder vaak open zijn dan tot nu toe. De gemeente zet nog meer in op digitale dienstverlening. Daardoor zal het bezoek met 70 procent afnemen. De beperktere openingstijden leveren een besparing op van 100.000 euro per jaar.

B&W willen voorts bezien of het servicepunt in de Herenstraat Voorburg, direct naast Huize Swaensteyn, wel moet worden gehandhaafd. Het punt zit op een slechte plek, er moet fors geïnvesteerd worden en voor de meeste zaken moeten inwoners toch naar Leidschendam. Los van de vraag open houden of sluiten bekijkt de gemeente een andere invulling van het servicepunt. Het kost 95.000 euro per jaar en startte begin 2017.

Het Servicecentrum in Leidschendam kent nu de volgende openingstijden: maandag t/m woensdag 08.30 – 17.00 uur, donderdag tot 20.00 uur en vrijdag tot 16.00 uur. Men kan er echter alleen op afspraak terecht. Die moet telefonisch of via de site van de gemeente gemaakt worden. Dat geldt ook voor het Servicepunt in Voorburg. Dat is open op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter