Nieuws
Verbouwing Jumbo weer opgeschort

De verbouwing van de Jumbo Supermarkt in Voorburg (winkelcentrum Julianabaan) is opgeschort tot de eerste helft van 2019. Dat geldt ook voor de komst van de Aktion die samen met Jumbo in het huidige pand van de supermarkt zou trekken.

Er wordt al jaren over de verbouwing van de Jumbo gesproken. Steeds blijken de plannen weer niet door te gaan, tot woede van de managers en het personeel in Voorburg. Over de redenen voor het hernieuwde uitstel zijn ook zij niet geïnformeerd.

Overigens had de gemeente de vergunningen voor de verbouwing van de winkel en werken aan de buitengevel al goedgekeurd.

Inmiddels is wel bekend dat het winkelpand Koningin Julianalaan 243 – waar nu een goedkope kledingzaak in zit – zal worden gesplitst in twee winkels. De Breikorf, Koningin Julianalaan 274, is ondertussen gesloten. De winkel zat meer dan 35 jaar in het winkelcentrum.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter