Activiteiten
Cabaret, muziek en workshops bij Dag van de Mantelzorg

Tijdens de Dag van de Mantelzorg op zaterdag 10 november worden alle mantelzorgers uit de gemeente in het zonnetje gezet. Men is uitgenodigd langs te komen bij het Raadhuis op Raadhuisplein 1 in Leidschendam voor een dag vol ontspanning en gezelligheid. Aanmelden voor de dag – die van 9.30 tot 16.00 uur duurt – is niet nodig.

Muzikant en acteur Roeland Drost opent de dag met een theatrale presentatie. Bovendien zal Roeland Drost een ligconcert verzorgen met pianomuziek geïnspireerd door componisten als Debussy en Chopin. Er is nog meer muziek. Celliste Maaike Peterse en zangeres Julie Scott geven een intiem optreden met Weeping Songs.

Gedurende de hele dag zijn er allerlei soorten massages zoals stoelmassages, handmassages, Thaise massages en meer. De rijdende barbier is er om de aanwezigen een nieuwe coupe of een touch up te geven. ’s Middags is er een  hypnose workshop, kan er danst worden tijdens een line dance workshop, is er een workshop mindfull schilderen en zijn er visagisten en manicure.

Geen zin in een workshop maar wel in gezelligheid? Een potje schaken of een kaartje leggen behoort ook tot de mogelijkheden. Er wordt een uitgebreide lunch geserveerd en aansluitend opent wethouder Jan-Willem Rouwendal een expositie met portretten en inspirerende verhalen van mantelzorgers. Hierna volgt de loterij waarbij mooie prijzen verloot worden zoals dinerbonnen, levensmiddelenpakketten en verzorgingsproducten.

Ook aan jonge mantelzorgers is gedacht. Voor 20 jonge mantelzorgers (12+) is er de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een escape-room bij Dekker in Zoetermeer, inclusief busvervoer. Kijk voor het programma voor 10 november en meer informatie op de website Dag van de Mantelzorg 2018

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter