Nieuws
U zegt het maar: Bordenellende houdt niet op

,,Fietsend vanaf station ’t Loo richting Den Haag stuitte ik na zo’n 300 meter op dit bord. Achter de afzetting bleek water van de CBS-bouwplaats in de sloot te worden gepompt over een lengte van 3 meter. Aan het begin van het fietspad stond niets aangegeven. Waar kon ik heen fietsen? Om de CBS-bouwplaats dus. Dit fietspad wordt veel gebruikt als doorgaande route van en naar Den Haag. Hoe simpel kan het zijn om aan het begin van het fietspad te melden dat de fietser dient om te fietsen. En nog simpeler: om een oversteek te maken over het wegpompen van het water. Of is dit weer een handeling van een bouwer die uit zichzelf een bord neerzet en naderhand van de gemeente daarvoor een vergunning krijgt als er klachten over komen?”

(naam inzender bij redactie bekend)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter