Nieuws
Decembergroet voor vrijwilligers

De gemeente trakteert vrijwilligers, die vrijwilligerswerk doen bij een organisatie in Leidschendam-Voorburg, op een decembergroet. Met deze attentie wil het gemeentebestuur hen bedanken voor de waardevolle inzet. ,,U kunt alleen uw decembergroet ophalen als u zich vooraf heeft aangemeld en met de unieke code die u ontvangt na aanmelding. Doet u meerdere vrijwilligerstaken? Ook dan ontvangt u één decembergroet”, aldus een woordvoerder. Aanmelden voor de decembergroet kan tot en met vrijdag 30 november via www.lv.nl/decembergroet Hier kan men ook opgeven waar en wanneer de groet wordt opgehaald. Dat is bij Bakker Van Maanen in Leidsenhage of aan de Prins Frederiklaan. Dat kan overigens alleen met een unieke code die men per mail thuis gezonden krijgt.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter