Activiteiten
Ice Paradise open: er kan weer worden geschaatst!

Er kan weer worden geschaatst. Gisteravond is de ijsbaan Ice Paradise op de vijver bij winkelcentrum Leidsenhage feestelijk geopend. Eigenaar René Bogaart van BIG Horeca hield het openingswoord. Hij nodigde de voormalige wethouder Tilly Zwartepoorte en Jos Zuidwijk uit om naar het podium te komen. Zij waren 15 jaar geleden aanwezig boven in restaurant Gina toen René zijn plannen bekend maakte voor het openen van een ijsbaan in Leidsenhage. Tilly en Jos werden beloond met een prachtig boeket en een taart. Ook de vader van René, die alle jaren als ijsmeester heeft opgetreden werd in de bloemen gezet. Daarna begon zanger Tino Martin met aftellen. Er startte een spetterend vuurwerk. Vervolgens was het aan Tino om te gaan zingen voor een heel groot publiek aanwezig langs de rand van de vijver. (foto’s Ot Douwes)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter