Nieuws
Jean Nederlof voorzitter a.i. Forum Sport

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op maandag 19 november treedt Pieter Offers af als voorzitter van Forum Sport. Het bestuur van de voetbalvereniging heeft gesproken over de invulling van de vacature voorzitter en meent dat daar meer tijd voor genomen moet worden. Zoals voor het opstellen van een toekomstgerichte profielschets, mogelijke kandidaten ruimschoots de tijd te geven na te denken of zij deze rol willen invullen en om de nieuwe voorzitter tijd te gunnen zich goed voor te bereiden. Om de periode te overbruggen tot er een nieuwe voorzitter is gevonden, heeft Jean Nederlof zich gemeld met het aanbod de rol van voorzitter voor een periode van 1 jaar op zich te nemen om zodoende voor continuïteit te zorgen en de vereniging te helpen bij het vinden en inwerken van haar nieuwe voorzitter. Nederlof kent Forum Sport door en door, clubman en gepokt en gemazeld in het besturen van de vereniging  onder andere als voormalig bestuurslid. Het bestuur stelt de leden voor het interim voorzitterschap van Jean te steunen. Hij zal dan wel moeten stoppen met zijn correspondentschap voor Haaglanden voetbal. Daar levert hij wekelijks verslagen van de duels van Forum Sport 1.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter