Activiteiten
Toneelgroep Voorburg brengt ‘Bravo’

De Toneelgroep Voorburg brengt vanaf vrijdag 16 november de comedie ‘Bravo’ van Haye van der Heijden. Plaats van handeling: het Amco-theater, Feithplein Voorburg. De premièrevoorstelling start om 20.15 uur.

Het verhaal: Gerard heeft een huisje in Frankrijk gekocht. Online… Zonder het eerst te bekijken. Wanneer hij daar samen met Aktan aan komt, blijkt het een enorme bouwval te zijn. Dus toch! En Evelien had ‘m nog zo gewaarschuwd! O jee!

De mannen gaan meteen aan de slag. Afgeleid door de aanwezigheid van prachtige buurvrouw Isabelle – met wie ze nauwelijks kunnen communiceren omdat ze alleen maar Frans spreekt – en geholpen door Bibi, die al enige tijd op het Franse platteland woont en landgenoten helpt die daar een huisje kopen.

Ondertussen zit Evelien thuis in Nederland en hebben ze via Skype contact met haar. Zal Gerard de bouwval op tijd weten op te knappen? Zelf denkt hij van wel. Sterker nog: hij heeft plannen er een restaurant beginnen! Chez Gerard!

Speeldata: vrijdag 16 november 2018, 20.15 uur; zondag 18 november, 14.15 uur; vrijdag 23 november, 20.15 uur; zondag 25 november, 14.15 uur; vrijdag 30 november, 20.15 uur; zaterdag 1 december, 20.15 uur; zaterdag 8 december 20.15 uur.

Regie Peter Zwaard. De cast: Jan de Haasm Raymond Roodbol, Wil Akkermans, Danielle de Haas en Marian Braat.

Reserveren via de site van Toneelgroep Voorburg http://site.theatergroepvoorburg.nl of 070 – 336 0136.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter