Nieuws
Voetbalweekeinde vooraf

Het voetbalweekeinde staat in het teken van de bekerstrijd. Op zaterdag moet RKAVV om 14.30 aantreden bij SC Feyenoord in Rotterdam. De thuisploeg speelt in de hoofdklasse A zaterdag. Daar staat men na toen duels op een zesde plek met 16 punten uit tien wedstrijden. Doelsaldo: 25-23. De Leidschendammers spelen, zoals bekend, in hoofdklasse B op zondag. Daar bezet men een 14e stek met 7 punten uit tien duels. Doelsaldo: 11-19.

Zondag tweede klasser Stompwijk’92 speelt ook op zaterdag, maar dan om 17.00 uur, thuis tegen Ter Leede 2, uitkomend in de reserve hoofdklasse. De bezoekers speelden afgelopen dinsdag in de strijd om de cup van Leidsamateurvoetbal, UVS van de mat. Er werd met 7-0 gewonnen. Stompwijk’92 behaalde afgelopen weekeinde de eerste overwinning van het seizoen.

Ook om 17.00 uur moet de VV Wilhelmus aan de bak bij Westlandia tegen het eerste zaterdagteam van die vereniging. Het betreft een competitiegenoot van Forum Sport. Westlandia staat in zaterdag 1B op een tweede plek met 13 punten uit zeven wedstrijden. Doelsaldo: 20-10. De Wespen uit Voorburg doen het prima in de derde klasse C waar men ongeslagen koploper is na zes speelronden: 16 punten, 23 goals voor, zes tegen.

SEV, dat geen bekerverplichtingen heeft, oefent om 14.30 uur op de Kastelenring tegen DOCOS. Forum Sport, ook al uitgeschakeld in de beker, is vrij.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter