Activiteiten
Buurman en Buurman komen naar Leidsenhage

Buurman & Buurman komen naar Leidsenhage. De twee legendarische buurmannen uit de gelijknamige kinderserie komen op woensdag 26 december, Tweede Kerstdag, naar Leidsenhage voor een speciaal kerstbezoek. Thuis staan Buurman & Buurman bekend om hun  ongeëvenaarde kluskwaliteiten. Omdat de vrolijke heren van klussen nooit genoeg krijgen, nemen ze hun goede humeur en speciale kluskeet mee naar Leidsenhage. In de gezellig ingerichte Buurman & Buurman Kluskeet is het een dolle boel en hoor je natuurlijk regelmatig ‘Ajeto’. Maar er is meer te beleven. In de kluskeet kun je met de helden op de foto in een super-coole Buurman & Buurman setting. Naast de fotoshoot maken de gezellige Buufjes alle tijd vrij voor een meet & greet met de aanwezige kinderen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter