Mening
Blog: Niet meer klagen, we bestaan niet

Voorburg bestaat niet. Het Essepad al evenmin. Dat vindt de website van de gemeente Leidschendam- Voorburg. Via deze site kan men problemen melden inzake bestrating, hinderlijk groen etc.. Op de site staat onder andere Probleem melden: ,,Is iets kapot bij u in de buurt? Ziet u een gevaarlijke situatie? Meld het ons. Ook als het gaat om rondslingerend afval of vernieling.  Ernstige problemen lossen we snel op. Minder dringende zaken plannen we in. Melden kan ook buiten kantooruren.”

Goed de website ingevuld, want bij het bruggetje van het parkeerterrein naar het Essepad is na de vernieuwing van het wegdek een hinderlijk niveauverschil ontstaan. Verschillende bezoekers van de kinderboerderij en het partycentrum zijn er al gestruikeld. Dus snel melding maken aan de gemeente. Dat lukt dus niet. Want, zo zegt de site als er Voorburg wordt ingetikt, ‘Corrigeer alle uitgelichte fouten en probeer het opnieuw’. Wat is er dan fout? Het opgegeven adres is niet juist. Hetzelfde gebeurt na het invullen van de straatnaam. Vervolgens is verzenden van het formulier onmogelijk. Tja en de gemeente zich maar roemen op het feit dat er zo weinig klachten binnenkomen. Zo kan ik het ook…

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter