Nieuws
Mannen voor Mannen-loterij van Only for Men

In de Mannen voor Mannen-loterij van Only for Men maakt men kans op grote prijzen en steunt tegelijkertijd de Mannen voor Mannen stichting. Het eind van het jaar komt in zicht. Herenkledingzaak Only for Men wil zich daarom extra inzetten voor de mannen die zich in moeilijke situatie bevinden. Daarom komt de organisatie met een loterij voor de Mannen voor Mannen Stichting.

Om deel te nemen aan de loterij, kunnen alle klanten van Only for Men van 17 tot en met 30 december loten kopen en kans maken op mooie prijzen. De loten zijn verkrijgbaar in alle winkels van Only for Men, in Voorburg te vinden aan de kop van de Herenstraat, onder de A12. Een lot kost maar 2 euro. Dit geld gaat direct naar de Mannen voor Mannen stichting.

Only for Men verloot  vele prachtige prijzen. Zo maakt men kans op een A-Dam Underwear boxer, een bierproeverij voor 10 personen van bierproeven.nu, een 10-rittenkaart voor bioscoop Kinepolis, een compleet SnowWorld arrangement voor 4 personen, een geheel verzorgd diner bij sterrenrestaurant Da Vinci in Maasdracht en tot slot een complete outfit ter waarde van 500 euro bij Only for Men.

Op 7 januari vindt de trekking plaats en daarna wordt zo snel mogelijk contact opgenomen met de gelukkige winnaars.  De complete opbrengst gaat naar de Mannen voor Mannen stichting. Only for Men zet zich middels deze stichting in voor het goede doel, omdat er ruim 10.000 mannen per jaar prostaatkanker krijgen.  Uiteindelijk overlijden er ruim 2.500 mannen aan deze ziekte.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter