Nieuws
Nieuwe inrit naar sportpark

Automobilisten kunnen  in de toekomst vanaf de Noordsingel het parkeerterrein van sportpark Duivesteijn (hockeyvereniging Cartouche en tenniscentrum Overdam) oprijden. Bezoekers van beide verenigingen hoeven dan niet meer door te rijden tot de J.S. Bachlaan om zich daarna door de nauwe straatjes van de wijk Damsigt (Rusthout) te wurmen. De gemeente gaat de inrit realiseren.

Het vorige college wilde de verkeersoverlast in Damsigt beperken door ter hoogte van het huidige fietspad tussen de Noordsingel en de Van Ruysdaellaan een éénrichtingstraat aan te leggen, komende vanaf de Noordsingel. Later werd dat voornemen, onder meer vanwege de kosten, weer in de la gelegd. De inrit is een goedkopere variant. Vertrekkende automobilisten zullen wel via de Van Ruysdaellaan en J.S. Bachlaan moeten rijden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter