Activiteiten
Vanaf zondag kerstexpositie in Foto Atelier BW5

Cultuurwethouder Astrid van Eekelen opent zondag 9 december om 14.00 uur  in Foto Atelier BW5 in het Huygenskwartier Voorburg de expositie ‘Kerstcadeau’! Tot en met Lichtjesavond op 24 december zullen foto’s te zien zijn van de Voorburgse fotografen Hilbert Krane, Michel Groen, Frank Rozenberg, Henk Knoester en Ger ter Horst. Van de vermaarde Voorburgse theaterfotograaf Pan Sok zullen enkele van zijn foto’s uit bekende theaterproducties worden getoond. Naast foto’s zijn er de kleurrijke torso’s en schilderijen van Gerard de Gier en de pop-art cartoons van Freek Henkes. Om tegenwicht te bieden aan de foto’s van uit elkaar spattende kerstballen van Ger ter Horst zal op vrijdag 14 december glaskunstenaar Ming Hou Chen glazen kerstballen blazen. Deze zijn net als de andere kunstwerken ook te koop. BW5 is te vinden aan het Zwartepad. (foto Henk Knoester)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter