Nieuws
B&W wisten niet van ontslag Woej-topman

B&W wisten van te voren niet dat de topman van welzijnsorganisatie Woej, Marcel Deijl, door de Raad van Toezicht aan de kant zou worden gezet. De ambtenaar belast met Woej werd door Deijl zelf telefonisch geïnformeerd op 13 november, een half uur nadat Deijl het nieuws zelf had mogen vernemen. De betrokken ambtenaar, die voordien ook van niets wist, lichtte vervolgens B&W in. Dat blijkt uit antwoorden van B&W op vragen van GBLV-gemeenteraadslid Sanja Duijvestijn over het ontslag van Deijl. Woej krijgt jaarlijks zo’n 2 miljoen euro subsidie van de gemeente. Over de redenen voor het ontslag (een nieuwe werkelijkheid voor Woej na de gemeenteraadsverkiezingen) zeggen B&W  dat zij niet begrijpen waarop gedoeld wordt. Het beleid inzake Woej van het vorige college van B&W wordt voortgezet.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter