Activiteiten
Kerstconcert Voorburgs Operakoor

Het Voorburgs Opera Koor geeft op maandag 17 december om 19.30 uur een gratis Kerstconcert met samenzang. dat gebeurt in de Oude Kerk Herenstraat 77 te Voorburg. De Oude Kerk is open vanaf 19.00 uur. Er worden werken gezongen van onder andere Bach, Fauré Mozart, Vivaldi en ook het wereld beroemde Stille Nacht en Wij komen te samen, zal in de samenzang niet ontbreken. De solisten zijn sopraan Ellen van de Berg en sopraan Marian Volkers met begeleiding van Natasja Douma aan de vleugel en het Voorburgs Kamer orkest. De algehele leiding is in handen van dirigent  Peter Janka. Natuurlijk zijn de bezoekers van Stichting de Zonnebloem ook aanwezig. Kom op tijd, want vol is vol. Dit op last van de brandweer. Het concert is zonder pauze en aan het einde is een collecte bij de uitgang om de kosten te dekken. Kijkvoor meer informatie op onze website www.voorburgsoperakoor.nl  (foto archief Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter