Nieuws
Vrijwilligersprijs voor Karin van der Star

Vandaag, vrijdag 7 december, is het Vrijwilligersdag. Dat wordt onder meer gevierd met een feestelijke bijeenkomst. Verder is er voor alle vrijwilligers in de gemeente een lekkernij beschikbaar. Gisteravond was er op het Raadhuis al een voorproefje. De Vrijwilligersprijs 2018 is  uitgereikt aan mevrouw Karin van der Star. Zij regelt de vervoersdienst van de Woej. De prijs voor de vrijwilligersorganisatie is gegaan naar de Stichting Sportaccommodaties LV. Deze club heeft na vele jaren soebatten eindelijk de zo zeer gewenste sporthal Cascade, bij de gelijknamige nieuwe school in Voorburg. De prijzen werden uitgereikt door leden van de jury en wethouder Jan Willem Rouwendal. Deze laatste kon niet beloven dat er volgend jaar weer een prijs kan worden uitgereikt. Daarvoor lijken de financiële problemen van de gemeente te groot. De avond werd bijgewoond door zo’n 60 vrijwilligers en vertegenwoordigers van organisaties. Een heel klein aantal, zeker als men weet dat er in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk zo’n 25.000 inwoners als vrijwilliger actief zijn. (foto Michel Groen)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter