Activiteiten
Minicursus Mozaïek ‘Heel Anders’ in Schoorwijck

Woonzorgcentrum Schoorwijck, Zaagmolenstraat Leidschendam, organiseert in januari de minicursus Mozaïek ‘Heel Anders’. De techniek is geïnspireerd op het werk van Laurie Mika.De cursus duurt drie dagdelen van elk 2,5 uur en vindt plaats op de dinsdagen 15, 22 en 29 januari 2019 van 10.00 tot 12.30 uur.  De kosten voor de gehele cursus bedragen 20 euro.,,We maken van poppenklei een flink aantal tegeltjes die ieder op zich al een kunstwerkje vormen. Hiervoor gebruiken we allerhande materiaal dat als stempel kan dienen. Ervaring is niet nodig, we gaan stapsgewijs met elkaar aan de slag. Aan het einde van de cursus heeft iedereen een zeer persoonlijk kunstwerk gemaakt.”  Aanmelden kan tot uiterlijk 4 januari 2019 via een mail aan servicepunt@wzh.nl of telefonisch 070 – 756 2300. Voor nadere inlichtingen kan men terecht bij Lida Teunissen via ahteunissen@hetnet.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter