Nieuws
Black Tie bij Only for Men

Kerst 2018. Iedereen is druk met het shoppen van de kerstcadeaus én een nieuwe outfit. Bij Only for Men laten ze het shoppen rondom de feestdagen niet ongemerkt voorbij gaan en daarom organiseren ze het Black Tie-event. Op zaterdag 22 december is de winkel van Only for Men aan de Herenstraat in Voorburg volledig in feestelijke sferen. Het personeel is gekleed volgens de dresscode Black Tie, maar er wordt vooral aan de klanten gedacht. Onder het genot van een mooi glas prosecco en een verse oester van één van de oesterdames, kunnen alle klanten feestelijk winkelen op zoek naar die ene outfit en de laatste cadeaus. Uiteraard staat het ervaren winkelpersoneel klaar om de klanten te voorzien van persoonlijk stijladvies.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter