Nieuws
Fiets 070 opent om de hoek

Nu kan iedereen in Leidschendam-Voorburg dichtbij zijn of haar fiets laten maken in de kleinste en handigste fietsenwinkel van Nederland. Op de Baarssingel 1 in Den Haag Leidschenveen heeft Fiets 070  zijn deuren geopend. Fiets 070 is er voor reparatie en onderhoud van alle merken fietsen en onderdelen. Een afspraak maken gaat makkelijk op de website www.fiets070.nl Bellen,  mailen en gewoon even langs fietsen kan uiteraard ook. Men kan er zelfs zonder afspraak terecht. 

Eigenaar Walter Fransen heeft inmiddels 25 jaar ervaring in het vak en het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Nadat hij eerder fietsenwinkels in Leidschendam en Den Haag runde, besloot hij dit jaar een kleine en handige fietsenzaak in Leidschenveen te openen. Walter: ,,Ik wil geen grote zaak meer, omdat ik meer met de randzaken van de winkel bezig was dan met de fietsen. En dat is juist waar ik van geniet, lekker sleutelen aan alle soorten fietsen.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter