Activiteiten
Fotoproject ‘Vereeuwigd’ in Antoniushove

Ziekenhuis Antoniushove biedt binnenkort onderdak aan het bijzondere fotoproject ‘Vereeuwigd’. De foto’s zijn bedoeld als steun en inspiratie voor mensen die op bezoek komen. ‘Vereeuwigd’ is een fotoproject van LEVENXL waarin zieke mensen professioneel gefotografeerd worden. De website is door de Koninklijke Bibliotheek bestempeld als Digitaal Cultureel erfgoed. Dit betekent dat alle verhalen op de website worden gearchiveerd voor latere generaties. De expositie is gedurende twee maanden te bewonderen op het Informatieplein Oncologie, van 4 februari tot en met 4 april. Men is iedere dag tot 17.00 uurwelkom om langs te komen. Dit kan gewoon zonder afspraak of aanmelding Op 4 februari van 13.00-14.30 uur is de officiële opening. Iedereen is uitgenodigd om de feestelijke opening mee te maken en de foto’s en verhalen van iedereen te komen bewonderen. Wie de opening wil meemaken, kan mailen naar infoplein.oncologie@haaglandenmc.nl of bellen: 088 – 979 4005.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter