Nieuws
Supermarkt Aldi breidt uit naar vroegere Chinees

De Aldi aan de Mgr. van Steelaan in Voorburg wordt bijna twee keer zo groot. De supermarkt keten heeft het pand van het naastgelegen vroegere Chinese restaurant in handen gekregen. Op de ramen hangen inmiddels grote plakkaten, die duidelijk maken dat Aldi hierin trekt. Het feit dat de supermarkt wil uitbreiden, werd al medio november duidelijk. Toen werd namelijk vergunning aangevraagd om de zaak uit te breiden en het uitgiftepunt van DHL te verplaatsen. Naar verwachting wordt juist op dat punt een verbinding tussen de huidige winkel en de vroegere Chinees gemaakt.

De plannen van Aldi passen in de trend. AH in winkelcentrum Julianabaan moderniseerde enkele jaren geleden al.  Jumbo, in hetzelfde winkelcentrum, wil dat begin 2019 doen. De Hoogvliet in Damcentrum (Leidschendam) is vernieuwd. Dirk supermarkt aan de Burgemeester Sweenslaan in Leidschendam wordt momenteel verbouwd.  Jumbo Leidsenhage krijgt een heel nieuwe winkel. Datzelfde geldt voor Hoogvliet in de Herenstraat in Voorburg, mits de gemeente en Waaijer projectrealisatie het eens worden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter