Activiteiten
AanTafel netwerkgesprekken voor vrouwen

Bij buurtcentrum Ons Tolhuis aan de Horre 1 in Leidschendam worden sinds kort ‘aanTafel gesprekken’ gehouden voor vrouwen. Dit is een initiatief van WomenInc. Gesprekken met vrouwen die men (nog niet) kent om dromen om te zetten in durven en doen. De netwerkgesprekken hebben een bepaalde methodiek en een vast draaiboek. De gesprekken worden georganiseerd en begeleid door een gespreksleider, die zich vrijwillig inzet voor vrouwen in de wijk/regio. Het doel van het gesprek is dat men weer weg gaat met inspiratie en nieuwe inzichten. Het netwerkgesprek is kosteloos en duurt van 10:30 tot 12:00 uur. aan de Horre 1 te Leidschendam. Er is plek voor 5 vrouwen per gesprek. Beschikbare data: vrijdag 11 januari, 8 februari en 8 maart. Aanmelden kan via https://www.womeninc.nl/aan-tafel/bijeenkomsten/ zoek op plaatsnaam Leidschendam.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter