Activiteiten
TRIXS houdt eerste trampolinewedstrijd

Eind januari start de eerste trampoline wedstrijd bij TRIXS aan de Veursestraatweg 280C, in Leidschendam. De wedstrijd bestaat uit 3 onderdelen. Onderdeel 1: 1 minuut springen op een zelfgekozen nummer (geef hiervoor van tevoren aan op welk nummer jij wilt springen met daarbij de begin en eindtijd van het stukje dat jij kiest). Onderdeel 2: een truc in de schuimblokken bak. Onderdeel 3: trucs op de high performance trampolines (hiervoor heb je maximaal 30 sec de tijd).  De jury zal letten op de moeilijkheid, creativiteit en uitvoering. De wedstrijden beginnen op zondag  27 januari om 10:00 met de aanmeldingen en inloop en om 11:00 start de wedstrijd zelf. Inschrijven kan via info@trixs.nl voor €12,50. Vermeld daar je naam, leeftijd en een liedje waarop jij wilt springen (mag 1 minuut duren dus geef aan op welke tijd het liedje moeten starten, bijvoorbeeld van 1.10 – 2.20 min).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter