Matinee
Audrey Hepburn en Fred Astaire in Voorburg

Theater Ludens, Feithplein Voorburg, brengt op dinsdag 12 februari Audrey Hepburn en Fred Astaire naar Voorburg. Om 13.00 uur kunt u deze twee sterren bewonderen in de film Funny Face uit 1957. Een boekenwurm uit Greenwich Village wordt door modefotograaf (Astaire) omgetoverd tot topmodel. Voor de transformatie oogt ze een beetje als Juliette Gréco, een slonzige, maar hoogst aantrekkelijke dame in zwarte trui en overgooier.  De beroemde modefotograaf Richard Avedon – die model stond voor Astaires rol – gaf adviezen voor de wat elegantere outfit. Astaire en Hepburn aan de Seine zijn als liefdespaar onvergetelijk, en niemand rende ooit zo gracieus en roekeloos de trappen van het Louvre af als Hepburn.  Het betreft een musical van Stanley Donen met heerlijke liedjes gecomponeerd door George Gershwin. Het aanschouwen van de rolprent kost u 8 euro. Met een pas van de bibliotheek is dat een euro minder.

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter