Matinee
High Society

Bing Crosby, Grace Kelly en Frank Sinatra; dat zijn de sterren in de musical High Society van Charles Walters. U kunt ze op dinsdag 26 februari bewonderen in Theater Ludens, Feithplein Voorburg. Daar wordt vanaf 13.00 uur de film High Society uit 1956 vertoond. Entree kost 8 euro. Het is een vermakelijke musicalversie van de romantische komedie The Philadelphia Story (1940). Society-meisje (Kelly) staat op het punt te trouwen als ze een verslaggever (Sinatra) tegen het lijf loopt. Bing Crosby is de jaloerse ex-echtgenoot.  Sterke openingsscène met Louis Armstrong en de zijnen die in een rijdende bus de titelsong vertolken. Maar er staan meer mooie nummers op het programma: ‘True Love’, ‘Who Wants to be a Millionaire?’ en het Crosby-Sinatra duet ‘Well, Did You Evah’.  Grace Kelly ging vanaf 1957 als Gracia Patricia, prinses van Monaco door het leven. 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter