Matinee
Opera meets Standup Comedy 

Nooit naar een opera geweest omdat het drie uur duurt totdat ze to the point komen, het te duur is en dat je geen flauw idee hebt waar ze over zingen?  Welkom in de wereld van Quirine Melssen en de standup opera ‘What the gluck?’Hier kun je het spuug op je gezicht voelen van een echte diva die vlak voor je staat. Lachen en drinken is toegestaan en je hoeft geen pak  aan. 

‘Opera isn’t dead…. It just smells funny’. De klassiek  geschoolde sopraan Quirine Melssen brengt een ‘operacom’ vol met instant comedy, een onovertroffen Hoge C en – last but not least – klassieke gangster rap. 

Aan het einde van de show ken je de hele opera ‘Orfeo ed Euridice’ van de componist Christoph Willibald von Gluck: de prachtige muziek en het verhaal van de man die naar de onderwereld mocht om zijn geliefde op te halen uit het dodenrijk maar zo stom was om achterom te kijken.  Kom langs en ervaar zelf What the gluck is going on! 

De voorstelling vindt op donderdag 21 februari om 20.30 uur plaats in Theater Ludens, Feithplein Voorburg. Aanvang 20.30 uur. Een kaartje kost 16 euro. Standup Diva: Quirine Melssen. Piano: Hans Erik Dijkstra. Regie: Michael Diederich.

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter