Precies op Wereldkankerdag 2019, maandag, is in ziekenhuis Antoniushove de foto-expositie ‘Vereeuwigd’  geopend. Aan deze foto-expositie op het informatie plein oncologie hebben elf (oud)kankerpatiënten van de HMC-ziekenhuisgroep meegewerkt. De foto’s en bijbehorende verhalen geven een indrukwekkend beeld van de kwetsbaarheid en de (veer)kracht van patiënten met kanker. Op de foto wordt het portret van Nicole (rechts in beeld) onthuld. ‘Nu na 4 jaar kankervrij te zijn, besef ik dat ik gezegend ben, dat ik nog leef en wil aan iedereen meegeven ‘leef en geniet’, want je weet niet hoe je toekomst er uit kan zien’. Het portret van Nicole is belangeloos gemaakt door fotograaf Elly Godrie (links in beeld). Deze foto-expositie is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen het informatieplein oncologie van HMC en LEVENXL. De expositie is tot en met 7 april vrij te bezoeken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter